Våra logistiktjänster

Vi skräddarsyr lösningar helt efter dina önskemål och behov

Vi är din klippa vad gäller logistik. När du behöver ha något gjort kan du vända dig till oss och vara trygg i vetskapen om att vi kommer att lösa det. För det är så det ska fungera med en partner. Med ett brett sortiment av logistiktjänster kan vi möta mängder av behov. På så sätt kan vi hjälpa dig med det som ditt företag behöver få gjort varje dag, men kan även ta tag i uppgifter som du kanske bara behöver hjälp med en enda gång, under kampanjer eller under högsäsong.

Samla logistiktjänster i din alldeles egna logistiklösning

Exacta tror på skräddarsydda logistiklösningar, för inget företag är det andra likt. Därför lär vi känna ditt bolag, så att vi kan leverera rätt logistiktjänster för just dig och dina kunder. I och med att vi är experter på att ta hand om andras logistik kan vi dra nytta av gamla erfarenheter och kontakter för att lösa problem som du kanske hade missat. Ofta redan innan de uppstår.

Exacta kan stoltsera med hög leveranssäkerhet, där plock och pack fungerar som det ska och försändelserna kommer iväg till nästa anhalt. Vad vi ger dig är frihet att slippa tänka på logistik, för den flyter på bra ändå! Har du en fråga eller vill du komma igång med en pålitlig och flexibel logistiklösning? Hör av dig till oss så snackar vi logistiktjänster.

Lagerhållning

Vi förfogar över stora egna lager på ca. 7 000 pallplatser i ändamålsenliga och tempererade lokaler. Lagret är anpassat för olika typer av artiklar, stora som små, allt ifrån nyckelringar till spalock. Självklart är lagret säkerhetsklassat och vi har även goda möjligheter att lagra och hantera farligt gods och produkter med speciella krav, som t.ex. brandfarliga varor. Debitering sker per dygn i lager vilket gör att ni bara betalar för utrymmet som utnyttjas.

Läs mer

Plock & pack

Vi har egen kompetent personal och kompletterar med inhyrd för att lösa variationer som exempelvis säsongstoppar, månadsutskick, kampanjer eller dylikt. Alla order lämnar lagret senast dagen efter att de kommit in.

Läs mer

Distribution

Vi löser ditt distributionsbehov, allt från utskick av små postpaket till hela pallar på lastbil.
Vi står oberoende i förhållande till transportörer och speditörer, samt utför egna transporter. Vi kan därför välja transport utifrån ert specifika behov och kan tack vare våra fördelaktiga fraktavtal erbjuda våra kunder billiga och bra frakter, både inrikes och utrikes.

Läs mer

Övriga tjänster

Vårt mål är att våra kunder ska vara nöjda och vi utför ett flertal olika uppdrag kopplade till logistikflödet. Ni kan skräddarsy den lösningen som passar er verksamhet bäst genom att plocka de delar som passar er.

Lär mer

Är ni behov av andra tjänster?

• Kitpackning
• Märkning av artiklar
• Produktfotografering
• Abonnemangsutskick
• Kundtjänst – telefon och e-post
• Fakturering och bokföring


Läs mer under våra övriga tjänster eller kontakta oss så berättar vi mer.