Logistik och transportlösningar – vi tar hand om hela arbetet

Från ett litet paket som slinker ner i en postlåda till lastbilar fyllda till max med pallar. Vi är ett distributionsföretag utanför Stockholm som levererar transportlösningar som möter dina behov. Under åren har Exacta byggt upp den kunskap som krävs för att vara en distributionspartner som löser både mer och mindre ovanliga utmaningar inom distribution. Utifrån den kunskapen levererar vi skräddarsydda transportlösningar.

Lämna logistik och transport i trygga händer

Kopplingen mellan logistik och transport är naturlig, därför vill vi såklart hjälpa dig även med transportlösningar. Som distributionspartner tar vi hand om hela arbetet med lager och distribution. Vi är oberoende av både transportörer och speditörer och utför egna transporter. Det är det här faktumet som gör det möjligt för oss att leverera så kostnadseffektiva och konsekvent högpresterande tjänster.

Vi arbetar aktivt för att ge våra kunder så bra transportlösningar som möjligt, därför har vi förhandlat fram fördelaktiga avtal för frakt med alla de stora bolagen, som DHL, DB Schenker, FedEx, UPS och så vidare. Det här gäller både inom Sverige och utomlands. För maximal flexibilitet har vi egna transportbilar som vi använder för att ta oss an specialuppdrag.

Transportlösningar med maximal flexibilitet

Är du på jakt efter en stabil distributionspartner för ditt företag? Tveka inte att höra av dig till oss för ett skräddarsytt upplägg som formas med dig som utgångspunkt. Vi har vanan och kompetensen som krävs för att hantera transport av farligt gods och distribution till fjärran länder. Skulle du undra något om hur det går till är det fritt fram att fråga genom att antingen ringa till +46 (0) 10 207 45 00 eller höra av dig via kontaktformuläret nedan. Vi pratar gärna om transportlösningar!

Lagerhållning

Vi förfogar över stora egna lager på ca.7 000 pallplatser i ändamålsenliga och tempererade lokaler.

Läs mer

Plock och pack

Vi har egen kompetent personal och kompletterar med inhyrd för att lösa variationer som exempelvis säsongstoppar eller månadsutskick.

Läs mer

Logistik och transport

Vi står oberoende i förhållande till transportörer och speditörer, samt utför egna transporter.

Läs mer

Hantering av farligt gods

I händerna på vår utbildade personal och tillstånd att lagra brandfarlig vara kan du känna dig trygg.

Läs mer

Är du redo att ta steget till frihet?

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa till att skräddarsy era logistiklösningar.