Kontakta oss Navigera på webbplatsen Navigera
Vi listar fem fördelar med 3PL (tredjepartslogistik)

Vi listar fem fördelar med 3PL (tredjepartslogistik)

Att byta lager kan ibland låta både skrämmande och som en svår process. Hos Exacta är du i trygga händer. Här listar vi fem fördelar med att låta oss bli din logistikpartner:

  1. Du blir av med ett stort ansvarsområde, som både äter upp många arbetstimmar och kräver expertis för att fungera bra.
  2. Har du rätt kunskap inom logistik? Med oss som partner behöver du inte reflektera särskilt mycket på det. Med vår 44 års erfarenhet av logistik vågar vi påstå att vi vet vad vi gör.
  3. Du behöver inte ha någon anpassad lokal, utrustning eller personal. Vi står redo med det du behöver och erbjuder en kort startsträcka.
  4. Är du rädd att en extern logistikpartner gör ditt företag oflexibelt? Vårt fokus har alltid varit skräddarsydda lösningar för varje enskild kund. Vi har även egna transportbilar för ett erbjuda maximal flexibilitet.
  5. Du behöver inte förhandla med fraktbolag. När du låter oss sköta din logistik kan du skicka enligt våra redan framförhandlade transportavtal.

Det finns mängder av fördelar med tredjepartslogistik, så ta första steget till ett upplägg som ger minimal stress för dig!